Oplossing

In één oogopslag alle klassen in beeld?

In één oogopslag een beeld van hoe het gaat in alle klassen. Het kan een hele klus zijn om hier zicht op te krijgen én te houden. Met het nieuwe schooloverzicht in Snappet heb je het met een paar klikken op je scherm. Zo kun je direct de juiste acties in gang zetten, zonder dat je tijd verliest aan het verzamelen van informatie.

Groeit jouw klas en die van je collega’s volgens verwachting? Lopen alle leerlingen op schema met de lesstof? Ontstaan er geen hiaten bij leerlingen? In Snappet staat dit nu allemaal overzichtelijk voor je verzameld in het nieuwe schooloverzicht. Een goed uitgangspunt om schoolafspraken te maken, bij te stellen en te volgen of dit bij iedereen lukt.

Naast een samenvatting van de hele school, zie je ook per klas de groei, vaardigheid en voortgang van de lesstof. En als je iets opvalt, klik je gemakkelijk door naar de volgende laag om de details van je klas en de leerlingen te bekijken.

Je vindt het nieuwe schooloverzicht nu in je dashboard onder Analyseren. Klik op ‘School’ bovenaan de pagina. Met het menu linksboven kun je switchen naar verschillende vakken.

 

Tags: , Views: 195

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant?

  • Hoe bereid jij je lessen voor?

    Bij het voorbereiden van je lessen heb je nu toegang tot een heel handig...

  • Hoe maak jij je instructie interactief?

    Met de interactieve antwoorden-tool kun je bij instructieopgaven met een open vraag nu meteen...

  • Welke standaard wil jij in je lessenplan zien?

    Bij Analyseren in het dashboard kun je al volgen hoe je klas presteert op...