Oplossing

Met het eerste leerjaar op papier werken?

Vanaf volgend schooljaar is er in Snappet Wiskunde een compleet nieuw aanbod voor het eerste leerjaar. De methode is speciaal ontwikkeld voor deze specifieke jonge doelgroep: kleine stapjes, handelend rekenen, veel ruimte voor spelend en bewegend leren en verwerking in werkboeken. Met Snappet vanaf het eerste leerjaar heb je zo een sterke doorgaande lijn binnen de school.

Het eerste leerjaar een specifieke doelgroep. Leren rekenen is belangrijk, maar ze doen dit op een hele andere manier dan de hogere leerjaren. Daar sluiten we nu naadloos bij aan. We bieden je een sterke didactische basis met duidelijke en korte instructielessen, met elke les activiteiten voor spelend en bewegend leren.

Inhoud en opbouw
Je werkt doelgericht: elke week staat er 1 weekdoel centraal. Je zet tijdens de week kleine stapjes binnen het weekdoel. De week bestaat uit 4 korte instructielessen en 1 speelles of herhalingsles. Elke les begint en eindigt met een activiteit. Je kunt flexibel omgaan met de verschillende lesonderdelen. Zo richt je elke les in op de manier die het best bij jou en je leerlingen past.

Werkboeken
Leerlingen verwerken de lesstof in het werkboek. Voor elke les staat de begeleide inoefening, zelfstandige verwerking en opgaven voor extra uitdaging in het werkboek. De werkboeken voor het eerste zijn inbegrepen in de licentieprijs. Geen extra kosten dus.

Tags: , , , Views: 414

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant?

  • Meer leerresultaat met effectieve feedback

    De afgelopen jaren hebben leerlingen al miljarden keren feedback gekregen via Snappet. Dat verhoudt...

  • In één oogopslag alle klassen in beeld?

    In één oogopslag een beeld van hoe het gaat in alle klassen. Het kan...

  • Hoe geef jij je beste instructie?

    De instructieopgaven ondersteunen jou optimaal in het geven van de beste instructie. De antwoorden...