ZILL en Snappet: de perfecte combinatie

Ook nog op zoek naar de ideale wiskunde methode die perfect aansluit bij je ZILL-doelen?

Net als ZILL ondersteunt Snappet leerlingen in hun totale ontwikkeling. Naast een stevige dosis kennis, leren de leerlingen ook kritisch denken en probleemoplossend denken. Het adaptieve systeem zorgt ervoor dat elke leerling oefent en vooruit gaat op zijn of haar niveau. Samen met de onmiddellijke feedback, levert dit een enorm leerrendement op. Zo geven we elke leerling weer zin in leren.

ZILL en Snappet: de perfecte combinatie

Ook nog op zoek naar de ideale wiskunde methode die perfect aansluit bij je ZILL-doelen?

Net als ZILL ondersteunt Snappet leerlingen in hun totale ontwikkeling. Naast een stevige dosis kennis, leren de leerlingen ook kritisch denken en probleemoplossend denken. Het adaptieve systeem zorgt ervoor dat elke leerling oefent en vooruit gaat op zijn of haar niveau. Samen met de onmiddellijke feedback, levert dit een enorm leerrendement op.  Zo geven we elke leerling weer zin in leren.

Wat betekent dit voor uw school?

  • Adaptieve technologie. Laat leerlingen op hun eigen niveau en ritme leren met directe feedback.

  • Voortgang opvolgen. Houd de evolutie van elke leerling nauwlettend in de gaten en bied gerichte ondersteuning waar nodig.

  • Goede aansluiting op ZILL. Uw lessenplan in Snappet sluit aan bij de ZILL-doelen.

  • Gepersonaliseerd leren. Speel in op individuele noden zodat elke leerling op zijn/haar eigen tempo kan groeien.

     

Meer weten?

Heeft u interesse om meer te ontdekken over Snappet, geoptimaliseerd voor ZILL? Vul dit formulier in en onze adviseurs zullen u spoedig meer informatie toesturen.

Voornaam*
Achternaam*
Schoolnaam
Plaats school
E-mailadres*
Opmerkingen